.
.

Vaše pravo da znate sve

.

Kastratović preuzima novi Vardar?


Kastratović preuzima novi Vardar?

Nova bombastična vijest iz ŽRK Vardar je uzburkala strasti u rukometnoj Makedoniji, a ono što nas mnogo više zanima jeste da bi naš selektor Zoran Kastratović mogao da preuzme kormilo novog muškog rukometnog kluba Vardar. Predsjednik ŽRK Vardar Rus Sergej Samsonenko je najavio da će od sledeće sezone imati i jaki muški klub, a u Skoplju se spekuliše da je Zoran Kastratović prvi pik za kormilara.
Ukoliko dođe do saradnje na relaciji Samsonenko – Kastratović onda će to biti prvi slučaj u istoriji rukometa da jedan bračni par bude na čelu istog kluba, s obzirom da je Zoranova supruga Indira trener ženske ekipe.
Kastratović je rukometnoj javnosti u Makedoniji dobro poznato ime, bio je selektor njihove ženske reprezentacije, dok je prije preuzimanja naše selekcije bio trener Berana i Sutjeske. Sa reprezentacijom Crne Gore je ostvario najveći uspjeh u istoriji našeg muškog rukometa – plasman na Svjetsko prvenstvo u Španiji, dok su “crveni” i jednom nogom na Evropsko prvenstvo u Danskoj koje se igra naredne godine.
One thought on “Kastratović preuzima novi Vardar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *